[rev_slider alias="header-woningen-1-1"]

Jouw thuis om van te houden

Matexi, Vestio en Wage realiseren de nieuwe buurt ‘Bivelenhof’ in het mooie Bilzen, midden tussen het groen. In Bivelenhof is het heerlijk wonen, tussen de stad en de buiten achter de woningen waar de Solveldstraat aansluit op de Meremweg. Ieder vindt er zijn zin. Woning of appartement? Halfopen of gesloten bebouwing? Jij kiest! En wat helemaal fantastisch is: het groene karakter blijft overal in het project behouden, met parkjes, open ruimtes en bomen.
De verkoop in fase 1 is vlot gegaan, we zijn nu reeds gestart met de verkoop van het nieuwe aanbod woningen.

MaMu

Woningen

Mamu Architects and more
Vanuit het leefgedeelte openen zich perspectieven op de tuin én de voorliggende parkzone. En dit zowel volgens het klassieke doorzonmodel als de moderne patiowoning, waarbij de patio een centraal element gaat vormen in de ruimtes. Ook vanaf de verdieping geniet je van een mooi uitzicht op het park.  

Nieuwbouwwoningen op maat

Eigentijdse, comfortabele woningen ontworpen door verschillende gerenommeerde Limburgse architecten. Elk met een unieke stijl, maar allemaal met royaal veel lichtinval en aansluiting op tuin of park. Halfopen of gesloten bebouwing? 3 of 4 slaapkamers? De keuze is volledig aan jou. Alle woningen hebben een praktische indeling die veel variatie toelaat. De architecten interpreteren het doorzonmodel op hun eigen wijze. Kies je favoriete architectuur en vul je woondroom in.

Troeven woningen

  • Veel variatie in architectuur
  • Praktische indeling met eigen inrichting en accenten
  • Ruime lichtinval en goede energiewaarde

Bart Stevens

Bart Stevens architectenburo
De belangrijkste leefkamers staan maximaal in contact met de ruime tuinen. Dit gegeven, vergezeld met het ‘zon-concept’ zorgt voor een enorme ruimtelijkheid in de woningen. Er wordt gewerkt met gevelsteen in lichte tinten, gecombineerd met aluminium raamprofielen en houten gevelelementen die zorgen voor een warme uitstraling.

Buntinx Pyncket

Buntinx-Pyncket Architecten
Centraal in het ontwerp van de eigentijdse woningen staat de relatie met de groene zone aan de voorzijde. De zithoek maakt via grote raampartijen contact met het groene plein. Bij twee woningen bevindt het leefgedeelte zicht op de eerste verdieping voor een optimaal zicht op het park. Elke woning beschikt bovendien over een carport met telkens plaats voor een tweede wagen. Er is gekozen voor licht gekleurde materialen.

De wereld aan je voeten

In 10 minuutjes wandel je naar de markt, naar CC De Kimpel, het zwembad, de tennisclub… Kortom, de winkel- en terrasjesstad met haar scholen en faciliteiten ligt echt om de hoek. Of beter gezegd aan de andere kant van het station. Bivelenhof is dus prima bediend met spoor- en busverbindingen voor woon-werk en woon-schoolverkeer.

Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement?

Vandaag jouw nieuwe thuis kopen? Je woondroom waar maken in Bivelenhof is altijd bouwen aan een schitterende, waardevaste toekomst. En wel om volgende redenen:

  • De woningen zijn volgens de BEN- normen gebouwd met een E-peil van E30 of lager: hierdoor krijg je gedurende 5 jaar 50% korting op je onroerende voorheffing.
  • De ligging en de schaarste aan woningen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore.
  • De kwaliteitsstempel van Vestio is je garantie. Vestio is actief in de realisatie van residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in het binnenland en in Knokke.

VP architecten

VP Architecten
VP Architecten is een gedreven architectenbureau uit Hoeselt. Hun fundamenten? Maatwerk, flexibiliteit en functionaliteit. Ze hanteren een architectuur die gekenmerkt wordt door doordachte vormgeving, verfijnde detailleringen, slimme en duurzame materiaalkeuzes en een realistische budgettering.

Project
De insnijding in de voorgevel geeft het ontwerp diepte en ontstaat er een speels en dynamisch geheel. Door deze insnijding zijn alle woningen opgebouwd volgens het doorzonprincipe en is er vanuit leefruimte contact met tuin en voorliggend plein. Door deze interactie met de omgeving en de open structuur krijg je een ruimtelijke woning die ademt.

Appartementen

Appartementen om van te houden

Bivelenhof is een buitenkans voor wie graag comfortabel en rustig woont in een groene omgeving, vlak bij het stadscentrum. De veelzijdigheid van het aanbod is een van de grote troeven van Bivelenhof en biedt voor ieder wat wils.

Appartementen

Ligging Bivelenhof

Appartementen met een meerwaarde

Bivelenhof biedt prachtige appartementen in een kleinschalige residentie. De eenheden hebben elk 2 slaapkamers, een mooi terras en zijn afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen. Zo maak je zelf van jouw appartement een plekje om van te houden.

Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement? Of vandaag al jouw nieuwe thuis voor de toekomst kopen? De appartementen in Bivelenhof bieden je een interessante investeringsopportuniteit. De ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore. We staan je graag bij met advies.

De wereld aan je voeten

  • Groene omgeving
  • Landelijk karakter
  • Alle voorzieningen op wandelafstand
  • Goede bereikbaarheid: autostrade en openbaar vervoer in de nabije omgeving

Wens je graag meer info over een van de appartementen of woningen in Bivelenhof of wil je de brochure eens bekijken? Vul hier het formulier in en we nemen contact met je op:

[rev_slider alias=”slider”]

[rev_slider alias="footer"]

© Copyright 2022 - bivelenhof.be - All rights reserved, Created by Hands