Download brochure Logo Bivelenhof Bilzen Woningen, appartementen en bouwgronden te koop

Jouw thuis om van te houden

Matexi, Vestio en Immo Wage realiseren de nieuwe buurt ‘Bivelenhof’ in het mooie Bilzen, midden tussen het groen. In Bivelenhof is het heerlijk wonen, tussen de stad en de buiten achter de woningen waar de Solveldstraat aansluit op de Meremweg. Ieder vindt er zijn zin. Woning of bouwgrond? Halfopen of gesloten bebouwing? Jij kiest! En wat helemaal fantastisch is: het groene karakter blijft overal in het project behouden, met parkjes, open ruimtes en bomen.

woningen

Nieuwbouwwoningen op maat

Eigentijdse, comfortabele woningen ontworpen door verschillende gerenommeerde Limburgse architecten. Elk met een unieke stijl, maar allemaal met royaal veel lichtinval en aansluiting op tuin of park. Halfopen of gesloten bebouwing? 3 of 4 slaapkamers? De keuze is volledig aan jou. Alle woningen hebben een praktische indeling die veel variatie toelaat. De architecten interpreteren het doorzonmodel op hun eigen wijze. Kies je favoriete architectuur en vul je woondroom in.

Bouwgronden

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke bouwgrond in halfopen bebouwing? Of zie je het grootser? Dan zijn er ook prachtige open bebouwingen van maar liefst 10 are met een weids en groen uitzicht. Voor elk wat wils dus in Bivelenhof, tussen de stad en de buiten. Hier bouw je – zonder bouwverplichting – op je eigen tempo en met je eigen architect en aannemer ‘jouw thuis om van te houden’.

Appartementen om van te houden

Bivelenhof is een buitenkans voor wie graag comfortabel en rustig woont in een groene omgeving, vlak bij het stadscentrum. De veelzijdigheid van het aanbod is een van de grote troeven van Bivelenhof en biedt voor ieder wat wils.

Appartementen

Bivelenhof appartementen

Appartementen met een meerwaarde

Bivelenhof biedt prachtige appartementen in een kleinschalige residentie. De 11 eenheden hebben elk 2 slaapkamers, een mooi terras en zijn afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen. Zo maak je zelf van jouw appartement een plekje om van te houden.

Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement? Of vandaag al jouw nieuwe thuis voor de toekomst kopen? De appartementen in Bivelenhof bieden je een interessante investeringsopportuniteit. De ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore. We staan je graag bij met advies.

De wereld aan je voeten

In 10 minuutjes wandel je naar de markt, naar CC De Kimpel, het zwembad, de tennisclub… Kortom, de winkel- en terrasjesstad met haar scholen en faciliteiten ligt echt om de hoek. Of beter gezegd aan de andere kant van het station. Bivelenhof is dus prima bediend met spoor- en busverbindingen voor woon-werk en woon-schoolverkeer.

Ligging Bivelenhof

Troeven woningen

 • Veel variatie in architectuur
 • Praktische indeling met eigen inrichting en accenten
 • Ruime lichtinval en goede energiewaarde

Troeven bouwgronden

 • Ruime bouwgronden voor HOB en OB (tot 10 are!)
 • Bouwen op eigen tempo met aannemer en architect naar keuze
 • Geen bouwverplichting

De wereld aan je voeten

 • Groene omgeving
 • Landelijk karakter
 • Alle voorzieningen op wandelafstand
 • Goede bereikbaarheid: autostrade en openbaar vervoer in de nabije omgeving

Wens je graag meer info over een van de bouwgronden of woningen in Bivelenhof of wil je de brochure eens bekijken? Vul hier het formulier in en we nemen contact met je op:


  BouwgrondWoningAppartement

  Ik wil de brochure downloaden


  vestiomatexti

  © Copyright 2019 - bivelenhof.be - All rights reserved, Created by Hands